The Hidden Garden

Tuin van Joris en Joël | 800m2

Opgegroeid met een passie voor de natuur en met een opleiding voor groenvoorziening en etaleren hebben we onze (droom)tuin kunnen verwezenlijken in Andijk.
In 2018 zijn we op deze plek komen wonen en hebben we de tuin op één pruimenboom en enkele struiken na, helemaal leeggehaald. Daarna hebben we het tuinontwerp gemaakt. De bestrating is aangelegd door een hovenier en verder hebben we zelf alles aangeplant en gecreëerd.

We zien onze tuin als een plek waar we heerlijk kunnen experimenteren met planten en combinaties. We vinden het leuk om een afwisselende tuin te creëren met verschillende hoekjes en zichtlijnen. Vanaf de Dijkweg liggen tuin en woning verscholen. Vanuit onze tuin kijken we uit op een groot weiland waar vaak schapen en koeien lopen. Bovendien is het een vogelrijk gebied waar we enorm van genieten.
We hebben gekozen voor een strakke en grote 60x60cm tegel om de terrassen en het hoofdpad te creëren en dat vormt een mooi contrast met de glooiende, ronde vormen van het gazon en de graspaden met flagstones. Deze leiden je naar een ‘verborgen’ stukje tuin met een terras en een kippenhok, waar onze kippen fijn kunnen scharrelen.

Het is leuk om te zien dat onze tuin het hele jaar door interessant blijft door veranderingen in kleur en uitstraling. De beplanting is vrij los en we werken graag met een combinatie van vaste en eenjarige planten, grassen en bollen.
Ondanks dat de tuin nog heel jong is zie je dat deze zich mooi ontwikkelt.

U vindt ons aan de Dijkweg 351, een smalle oprit met hek (entree) naar onze tuin en woning. Parkeren kan aan de kant van de weg.

Deelname

Voor deelname zie de agenda.
Open van 11:00 tot 17:00
Entree: 2,-

Smalle oprit met hek die toegang biedt tot de tuin.

Joris en Joël
Dijkweg 351
1619 JK Andijk
e-mail

Deelname: 21 juli en 11 augustus