Sculptuur inZicht

Beeldentuin | 280m2

De tuin heeft verschillende zitjes, hier kunt u van het uitzicht genieten onder het genot van een kopje thee of koffie. 

Ageeth begon haar artistieke loopbaan in Italië waar ze zich het beeldhouwen eigen maakte. Ze ontwikkelde zich verder op de Vrije Academie in Den Haag op de afdeling driedimensionale vormgeving. 

Vanaf 2005 verblijft ze jaarlijks een maand in Italië. In een studio werkt  ze samen met  andere beeldhouwers.  Het eerste jaar in studio SEM te Pietrasanta en vanaf 2006 werkt zij jaarlijks in studio Pescarella te Vallechia.  Het is ieder jaar een inspirerende periode om nieuwe ideeën op te doen en technieken aan te leren en te verfijnen.

Sinds 2009 werkt ze als fulltime kunstenaar en werd in 2006 lid van de Nederlandse Vereniging van Zeeschilders en in 2013 lid van de Beroepsvereniging van beeldende kunstenaars.  Ageeth werkt graag in opdracht. Het thema dit jaar is ‘Landschap en doorkijkjes’.

De beelden die in de tuin staan zijn gemaakt van verschillende soorten marmer. In het atelier zijn de albasten beelden te zien. Landschap en doorkijkjes vind je ook in het werk van Frans Buissink, laat je door zijn schilderijen verrassen.

Deelname

Open van 11:00 tot 17:00
Entree: gratis

Ageeth van den Oever
Weereweg 114
1732 LN Lutjewinkel
0224 72 02 16
e-mail

Deelname: alle data