Open weekenden in 2021
15 - 16 mei ∙ 26 - 27 juni ∙ 17 - 18 juli ∙ 14 - 15 augustus ∙ 11 - 12 september van 11:00 - 17:00

Kwekerij Liefhebbersplanten

Milieuvriendelijk gekweekte vaste planten | 1100m2

Bij Kwekerij Liefhebbersplanten wordt al ruim dertig jaar gewerkt op een natuurvriendelijk manier, met vaste planten en siergrassen. En geen jaar is het zelfde. Wij blijven nieuwsgierig en zijn altijd op zoek naar nieuwe soorten en verbeteringen.
Wij hebben namelijk een niet te stuiten passie voor vaste planten en siergrassen: Je kunt er als een schilder je tuin mee inkleuren, geheel naar jouw eigen smaak.
Door te spelen met diverse bloem--en bladvormen én vertikale lijnen van onder andere siergrassen, teken je een boeiend geheel.
Tijdens het maken van een beplantingsplan ervaar ik de ongekende mogelijkheden. En dan is het de kunst, om de juiste keuzes te maken: 'De juiste plant op de juiste plaats.'
Handig is dan natuurlijk de jarenlange ervaring.

De diverse tuindelen rondom de kwekerij, met de wuivende siergrassen in combinatie met de vaste planten, bollen en eenjarigen, gaan prachtig in elkaar over en zorgen voor een uitbundig geheel. Onze nieuwste aanwinst is een border van ruim 30x 1,5 meter, die samen met de bestaande borders, de kwekerij omsluit.  We kunnen nu dus spreken van een kwekerij in de tuin! Tijdens het hele tuinseizoen valt er heel veel te ontdekken op de kwekerij.

Laat je inspireren, adviseren of kom gewoon lekker genieten van ons paradijsje. Kijk op de website voor de openingstijden 2020, het sortiment, verkoop van vollegrondsplanten(nieuw!!), de tuinbabbel e.a informatie. Via 'De nieuwsbrief voor de liefhebber' wordt u geïnformeerd over speciale open dagen, aanwinsten en leuke aanbiedingen.aanmelden kan via .

Tijdens het hele tuinseizoen is er een expositie in de tuin en op de kwekerij:
‘Bilderbeeld’ (Beelden van Saskia van Bilderbeeld).
‘Steel Bird’ (vogels van cortenstaal) De vogels worden op bestelling gemaakt.
Kwekerij ‘Liefhebbersplanten’ is samen met alle 'Top' lokaties de ontmoetingsplaats voor plantenliefhebbers! U bent van harte welkom, want wat is er mooier om je passie te delen met gelijkgestemden. Tot ziens op de kwekerij!

Deelname

  • 15 - 16 mei
  • 26 - 27 juni
  • 18 juli
  • 14 - 15 augustus
  • 11 - 12 september

Open van 11:00 tot 17:00
Entree: gratis
Rolstoelvriendelijk

Dorpsstraat 192
1731 RL Winkel
02 24 54 12 76
e-mail

Scroll naar boven