Kwekerij Liefhebbersplanten

Milieuvriendelijk gekweekte vaste planten | 1100m2

KWEKERIJ LIEFHEBBERSPLANTEN BESTAAT 35 JAAR!!

35 JAAR vinden wij wel een reden voor een feestje! We trakteren elk Top weekend op feestelijke aanbiedingen die vermeld worden op de website: www.liefhebbersplanten.nl


Bij Kwekerij Liefhebbersplanten wordt al vijfendertig jaar gewerkt op een natuurvriendelijk manier, met vaste planten en siergrassen. En geen jaar is het zelfde. Want wij blijven nieuwsgierig en we zijn altijd op zoek naar nieuwe soorten en verbeteringen.
Wij hebben namelijk een niet te stuiten passie voor vaste planten en siergrassen: Je kunt er als een schilder je tuin mee intekenen en kleuren, geheel naar jouw eigen smaak.
Door te spelen met diverse bloem–en bladvormen én vertikale lijnen van onder andere siergrassen, teken je een boeiend geheel. Tijdens het maken van een beplantingsplan ervaar ik de ongekende mogelijkheden. En dan is het de kunst, om de juiste keuzes te maken: ‘De juiste plant op de juiste plaats.’
Handig is dan natuurlijk de jarenlange ervaring.

De Kwekerij

De diverse smalle tuindelen rondom de kwekerij, met de wuivende siergrassen in combinatie met de vaste planten, bollen en eenjarigen, gaan prachtig in elkaar over en zorgen samen met de planten op de kwekerij, voor een uitbundig geheel. Onze nieuwste aanwinst is een border van ruim 30 x 1,5 meter, die samen met de bestaande borders, de kwekerij omsluit. We kunnen nu dus spreken van een kwekerij in de tuin!

Al vanaf maart valt er verrassend veel te ontdekken op de kwekerij, die van april-oktober geopend is op vrijdag, zaterdag én natuurlijk op afspraak, via info@liefhebbersplanten..nl 

Het hele jaar(!) is er een expositie in de tuin en op de kwekerij met cortenstalen vogels van ‘Steel Bird’. De vogels kunnen meestal uit voorraad geleverd worden. Zo niet dan is de levertijd ongeveer 8 dagen.

Laat je inspireren, adviseren of kom gewoon lekker genieten van ons paradijsje. Kijk op de website voor de openingstijden 2023, het vernieuwde sortiment  aanbiedingen e.a informatie. 

www.liefhebbersplanten.nl 

Kwekerij ‘Liefhebbersplanten’ is samen met alle ‘Top’ lokaties de ontmoetingsplaats voor plantenliefhebbers! U bent van harte welkom, want wat is er mooier om je passie te delen met gelijkgestemden.

Tot ziens op de kwekerij!

Deelname

Open van 11:00 tot 17:00
Entree: gratis
Rolstoelvriendelijk

Dorpsstraat 192
1731 RL Winkel
02 24 54 12 76
e-mail

Voor deelname zie de agenda.