Tuin en kunst 2019 > 25-26 mei ∙ 22-23 juni ∙ 20-21 juli ∙ 10-11 augustus ∙ 14-15 september van 11:00 - 17:00 uur

Droogte doet ‘De Heidense Tuin’ sluiten

“Op 5 augustus ben ik helaas niet open. Het is bij mij, zoals bij iedereen, ontzettend droog en warm. Ik zou een zanderige oppervlakte van meer dan 4000 m2 met kraanwater moeten sproeien, want we hebben helaas geen sloot of bron. U zult begrijpen dat dat onbegonnen werk is en te veel verspilling van goed drinkwater.
Mijn tuin ziet er echt niet meer mooi uit. Hoewel men daar waarschijnlijk begrip voor zal hebben wil ik zo niet open voor het publiek.

Hopelijk zijn andere tuinen beter bestand tegen de droogte of lukt het daar wel om verantwoord te beregenen.

Ik wens de andere deelnemers aan “Top in de Kop” veel succes met het komend open weekend!

Groeten,
Meta

Scroll to top