Tuin en kunst 2019 > 25-26 mei ∙ 22-23 juni ∙ 20-21 juli ∙ 10-11 augustus ∙ 14-15 september van 11:00 - 17:00 uur

Welkom op onze vernieuwde website

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt, door onze deelnemers Erwin Odendaal en René Verweij, om de website in een nieuw jasje te steken. Door ons logo en de mooie tuinfoto’s sluit de website nu nog beter aan bij ons evenement ‘Top in de Kop’. Erwin en René gaan komend tuinseizoen zelfs met hun camera op pad, zodat er nog meer actuele kunst en tuinfoto’s van de deelnemers op deze website zijn te zien.

De eerste exemplaren van de nieuwe flyer vandaag inmiddels uitgedeeld aan de Noordhollandse tuinclubs, zij hebben elk jaar de primeur.
Vandaag had ik een interview met Emiel van den Berg. Hij schrijft voor het kwartaalblad ‘De tuin in vier seizoenen’ een artikel over kwekerij Liefhebbersplanten en natuurlijk worden ook de open dagen ‘Top in de Kop’ in deze reportage vermeld. Eind mei komt het blad uit!

Dieuwke Wijn.

Scroll to top