Tuin en kunst 2019 > 25-26 mei ∙ 22-23 juni ∙ 20-21 juli ∙ 10-11 augustus ∙ 14-15 september van 11:00 - 17:00 uur

Op naar het nieuwe seizoen!

De deelnemers hebben weer zin in het nieuwe ‘Top in de Kop’ seizoen. Zij zijn nu, begin februari, al druk bezig met de eerste tuinklussen: tuinafval versnipperen, compost uitrijden, zaaien, tuinmeubels schoon boenen, paden onkruidvrij maken en ga zo maar door. Deze tijdrovende klussen willen we klaar hebben, voordat de lente losbarst. Voordat je het weet is het ons eerste Top in de Kop’ weekend op 26 en 27 mei, en dan willen we natuurlijk dat alles er weer tiptop uitziet!!

Voordat het 26 eind mei is moet nog ontzettend veel werk worden verricht, maar ‘De Toppers’ doen dat met passie en liefde, zij hebben weer ongelooflijk veel zin in!!

Dieuwke Wijn.

Scroll to top